Tjenester

Vil du vite hvilke tjenester vi gjennomfører?

Våre tjenester

Et rødt hus som skal påbygges

Rehabilitering utvendig og innvendig

Vi kan hjelpe deg med rehabilitering på boligen din både utvendig og innvendig. Uansett hva du ønsker kan vi hjelpe deg! Vi kan blant annet tilby bytting av alle overflater som gulv og tak, renovering av bad og kjøkken, legge opp et nytt rørsystem og bytte det elektriske anlegget. Våre medarbeidere tilpasser seg etter kunden sine ønsker.
Hvitt hus med sort tak og en hage

Vedlikehold av boliger

Ønsker du å vedlikeholde boligen din best mulig? Vi hjelper deg med å opprettholde kvaliteten av din bolig! Årlig vedlikehold kan være med på å forlenge levetiden og forhindre skader på bygningsdeler. Om man ikke gjennomfører vedlikehold av boligen er det en større risiko for at den går raskere ned i verdi. Det er viktig å bevare boligen i best mulig stand.

Bytte tak

Har taket ditt sett bedre dager? Det er viktig å tenke på at taket står ute i storm og annet uvær. Der beskytter det deg som sitter lunt og godt inne mot naturkreftene utenfør. Taket ditt trenger regelmessig vedlikehold, og noen ganger må det også byttes ut. Om du merker at taket ditt trenger tilsyn så ringer du oss!

Bytte dør og vindu

Eldre dører og vinduer kan være en årsak til at det trekker hjemme, eller at du får høyere strømregning. De nyere typene dør og vindu er en løsning du bør gå for, om det har gått noen år siden sist du byttet den. Det vil du merke både på lommeboka og innemiljøet.

Bytte kledning

Kledningen på huset ditt holder normalt sett i mange, mange år, men om den har blitt utsatt for like mange år med vær, vind, regn og snø, da kan det hende den trenger en utskiftning.

Tilbygg i hage

Tilbygg

Har det blitt for trangt hjemme, eller kanskje du har fått en familieforøkning, vil bygge ut stua eller et nytt soverom? Da kan du ta kontakt med oss, så ordner vi saken for deg. 

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle